Kamientary da artykuła

Hiermanija zamarozić dadatkovuju dapamohu Ukrainie ŭ 2025 hodzie?

  • poniatno
    18.08.2024
    Šolc rieahirujet na rasśledovanije podryvov "sieviernych potokov" i na ispolzovanije niemieckoj, vojennoj tkchniki VSU na tierritorii Rośsii.
    Jeśli prostym jazykom, to niemcy podsčitali potieri svojej ekonomiki v riezultatie podryva hazoprovodov, izdieržki ispolzovanija ich vojennoj tiechniki na tierritorii Rośsii Ukrainoj, plus izdieržki ot pojavlenija novoho, kriepkoho, vojenno-političieskoho, samostojatielnoho i nieupravlajemoho ihroka Jevropy, v vidie poślevojennoj Ukrainy, i prišli k vyvodu, čto vyhodnieje sdať Ukrainu putinu i naładiť s nim staryje, pribylnyje dohovorniaki....
    RIEAŁPOLITIK.............!!!!
  • Vaŭkałak
    18.08.2024
    poniatno, čukča čtaťju nie čitał, čukča i tak samyj umnyj
  • Nie niesi kriemlevskij bried
    18.08.2024
    poniatno, nie niesi kriemlevskij bried, vo piervych, vsie eti cifry po biudžietu ozvučivaliś užie davno, vo vtorych, kak i napisano v staťje, kak sobstvienno i kommientirujut niemieckije viedomstva, čto nikakoj biudžiet jeŝie nie priniat, a jeśli i budiet sokraŝienije poddieržki, to raźnicu pokrojut za sčiet zamorožiennych rośsijskich aktivov. V trieťjich, niemieckije kompanii hihanty v vojennoj promyšlennosti aktivno vkładyvajutsia v postrojenije vojennych zavodov v Ukrainie. Ich zapusk užie v etom hodu. Eto li nie indikator toho, čto niemieckij biźnies inviestirujet sotni millionov v Ukrainu.
  • Švach
    18.08.2024
    poniatno, čukča nie čitatiel. Čukča pisatiel?
  • Dla ... u mienia płochije novosti.
    18.08.2024
    Klučievoje słovo dopołnitielnuju. Pričiem dažie eto vydiernuto iz kontieksta.
    Dla ... u mienia płochije novosti. V śledujuŝm hodu zapłanirovana postavka nie mienije 100 Leo, 4 bolšich PVO, nieskolko diesiatkov maleńkich, do 2 młn 155 mm. A vy , ..., tieštie siebia daleje hłupymi nadieždami.
  • IMIA
    18.08.2024
    Lepš by uchilantaŭ ź Niamieččyny pavysyłali, i inšych na chlebnikaŭ, jakija "na vakacyi" va Ukrainu jeduć i niamieckuju da B1 dva hady vučać, a pracavać nie biahuć. I pa daktarach chodziać. Kolki b hrošaj z'ekanomili.
  • Ruprecht
    18.08.2024
    IMIA, Niamieččyna - kraina, jakaja viedaje, što robić. Jany ŭhnali 1.5 młn ukraincaŭ, dobra ŭśviedamlajučy, što jany nikudy nie viernucca. Litaralna skoali biełych hramadzianaŭ dla svajej demahrafičnaj jamy
  • Tak
    18.08.2024
    U ŚMI roznych krain, u tym liku niamieckich, polskich i ukrainskich, daŭno možna było čytać šmat artykułaŭ, jak Niamieččyna sabatuje dapamohu Ukrainie i dalej choča rabić biznes z Rasijaj.
  • Švach
    18.08.2024
    Tak, vy tolko po russki čitajetie? V niemieckich śmi etoho nie było
  • Tak
    18.08.2024
    Švach, nie, u adroźnieńnie ad Vas nie čytaju i nie pišu na rasiejskaj. Pieršy lepšy prykład - materyjał u prahramie Monitor.
  • achviara prapahandy
    18.08.2024
    Možacie kidać u mianie kamiani, ale ja baču tak:
    1) Niamieččyna i ŭ vohule Jeŭraźviaz - heta ekanamičny kankurent ZŠA, a nie partnior.
    2) Paśla ŭziaćcia hazavaj stancyi u Sudžy Ukraina moža kantralavać, kolki realna hazu Rasieja pampuje praź jaje terytoryju ŭ zachodnija krainy.
    3) Moža vyśvietlicca, što pamiery vajennaj dapamohi byli mizernyimi ŭ paraŭnańni z tymi vyhodami, jakija niemcy atrymlivali ad šeraha hazu. Abłamałasia dvajnaja hulnia - z sankcyjami i hučnymi zajavami z adnaho boku i nabyćciom enierhanośbitaŭ u ahressara ź inšaha. Tamu i novych zapytaŭ ad minabarony ukrainy prymać bolš nia chočuć.
    Kanśpirałohija? Moža być... Ale čamuści skłałasia mienavita takoje bačańnie.
  • Łchvv
    18.08.2024
    [Red. vydalena]
  •