Kamientary da artykuła

Kryk dušy biełaruski: Chłopcy hadami dasyłajuć ahieńčyki na storyz. Dzie inicyjatyva i rycarstva?

  • Čiełoviek
    30.08.2024
    U koho-to vyharańnie.
  • *
    30.08.2024
    Inicyjatyva siońnia nazyvajecca charasment, abjuz i h.d. Za što barolisia - na toje i naparolisia!
  • Ajoj
    30.08.2024
    *, mianie pužaje, čto mužčyny nie razumiejuć da hetaha času, čym hvałt adroźnivajecca ad prajavy ŭvahi i zalacańniu 🤦🏻
  • Paplečnik
    30.08.2024
    "Kancovy vynik vyrašyć arabskaja i
    afrykanskaja žančyna, płodnaść jakoj u vosiem-dziesiać razoŭ
    pieravyšaje naradžalnaść žančyn u liberalnaj Eŭropie.
    Pryšelcy nie intehrujucca ŭ novaje hramadztva, bo
    ŭsprymajuć jaho rassadnikam maralnaj dehradacyi čałavieka.
    Heta značyć, u maralnym sensie staviać siabie vyšej (choć u
    sapraŭdnaści tak nia jość). "-vytrymka z knihi Z.Paźniaka "Niezaležnaść"
  • Spakucha,
    30.08.2024
    Ajoj, heta žančyny nie razumiejuć nasamreč, što jość čym, praz što potym i cierpiać mužčyny. Adsiul i strymanaść...
  • Aleksandr Hromyko
    30.08.2024
    Ajoj, tak eto tvoj "krik" duši?))
  • Jak jość
    30.08.2024
    Ajoj, "prajavy ŭvahi i zalacanni" - heta kali aleń apłočvaje ŭsi patreby nitakusi, vodzić jaje pa kaviarniach-restaracyjach, zavalvaje kvietkami i padarunkami - i ničoha nie atrymlivaje ŭzamien. Bo jana ž "krasivaja".
  • Hejka
    30.08.2024
    Ajoj, jeśli śmiahčim formulirovku s "charaśśmient" do "objektivacija" - łučšie staniet? A voobŝie kak-to stranno so storony avtora vo-piervych vsiech pod odnu hriebienku staviť, a vo-vtorych diełať eto na osnovanii "ohońkov" v instahrammie, kotoryj v principie i priednaznačien dla rieakcii ludiej na fotohrafii. Vozmožno avtoru vozmuŝiennoho posta śledujet obratiť vnimanije na kontient, kotoryj ona raźmieŝajet, jeśli vmiesto pieriepiski i ličnoho obŝienija połučajet tolko "ohońki". Ja, vozmožno, postavił by ohoniok krasivoj dievuškie za umierienno provokativnoje foto s sieksualnym podtiekstom, no pisať i znakomiťsia s takoj vriad li zachotieł by.
  • Śmiech dy j hodzie
    30.08.2024
    Ajoj, a navošta "sučasnym prasunutym" žančynam uvohule mužčyny?)) Heta ž zaraz nie ŭ trendzie)). Sapraŭdnaja "prasunutaja" žančyna pavinna być leśbi, nie?)) Bo kožny paŭnavartasny pałavy akt — heta ž prajava "hniłoj muskulinnaści" i "mužčynskaha hvałtu!")) Chaj takija žančyny žyvuć biez mužykoŭ, lubiać svajho kocika, siabroŭku ci štučny čeles u rešcie rešt)). Tady ŭ śviecie budzie mienš svarak i zvadak, jak naš kłasik pisaŭ)).
  • Durny Čas
    30.08.2024
    Što jana čakaje siedziačy ŭ sacsietkach? Što joj sto baksaŭ virtualnych vyšluć, ci što? Heta ž prosta čarhovyja sajty virtualnyja - jak tam možna "inicyjatyvu" prajavić uvohule? Moža varta prosta na vulicu vychodzić čas ad času, a nie siadzieć za smartfonam čakajučy pryncaŭ na virtualnym łambarhini?
  • Eks-ajtišnik
    30.08.2024
    Emm... Pomniu, my i na rabotie druh druhu sierdiečki stavili v skajpie. Ja pro borodatych mužikov po rabočim voprosam. Vsie eti łojsy v mieśsiendžierach i socsietiach vobŝie ničieho nie značat. Madam iz staťji kak budto tolko včiera v intierniet popała
  • Mačo
    30.08.2024
    Pobłahodaritie, mieždu pročim, sovriemiennyj fieminizm, hdie bolšinstvo znakov simpatii priravnivajutsia počti k iznasiłovaniju. Osobienno mołodyje parni zapuhany, bojatsia projaviť vnimanije kak-to boleje konkrietno.
  • Ajoj
    30.08.2024
    Mačo, davajtie požalejem biednych parniej, kotoryje nie mohut otličiť nasilija ot uchaživanij! Diejstvitielno, łučšie užie pusť doma sidiat
  • Spakucha,
    30.08.2024
    Ajoj, siebia požalejtie intierprietatorši, vy žie luboje diejstvije mužčiny izobrazitie potom, kak vam eto budiet nužno, da tak, čto i za riešiotku zahrimieť možno. Nikto i słušať nie staniet.
  • Tarakany v hołovie
    30.08.2024
    Ajoj, dieło v tom, čto u každoj žienŝiny svojo priedstavlenije otličij nasilija ot uchaživanij. V zavisimosti ot jejo ličnych tarakanov v hołovie.
  • maskulist
    30.08.2024
    A navošta mužčynie samka, dla jakoj jon - mužčyna - nie jość cennaściu? A to voś takoje vychavańnie ŭ sučasnych “prynces”: joj vinnyja ŭsie, ale tam nidzie niama miesca dla mužčyny, i jon u jaje na niejkim miescy paśla kocika ci tamahočy a ŭžo tym bolš paśla levaha pakłońnika.
  • Vinavata sama
    30.08.2024
    Pakaleńnie storysaŭ, debilnych ciktokaŭ i sieryjalčykaŭ. Vy heta zasłužyli...
  • Hud
    30.08.2024
    “Ja abiraju być biez adnosin zusim, kali jany nie robiać majo žyćcio lepšym u finansavym ci emacyjnym płanie.”

    Nu i dobra, psichika mužčyn budzie calej
  • Hoły pistalet
    30.08.2024
    Hud, zaŭvažcie, tam napisana "CI". Daj joj hrošaj - i hetaja ša-ła-ła budzie zadavolena.
  • Pankatvor
    30.08.2024
    Čaho jany chočuć čakać ad mužčyn z takim nachabnym padychodam: pavinien palapšać finansavy i emacyjny stan! A jany čahości kamuści pavinnyja? Choć by vočy lišni raz padviali, vusny namazali dy abcasy načapili. Niemahčyma ž hladzieć užo na hety psieŭdafieminizm. Chutka i nohi z padmyškami pierastanuć halić. Dy i pracu nie zaminała b znajści dla narmalnych stasunkaŭ, a toje raźviałosia hetych onlifanščyc na kožnym rahu.
  • Wunderwaffe
    30.08.2024
    A kak mužčinam opriedieliť: s kiem možno projavlať iniciativu, čtoby nie połučiť paru oskorbitielnych kommientarijev, vyśmieivajuŝij tried v socsieti ili obvinienija v stałkinhie/charaśśmientie?
  • tazar
    30.08.2024
    Spačatku žančyny vajujuć za roŭnaść, pa jakoj inicyjatyva pavinna iści ź inšaha boku ŭ tym liku. Ale ŭsio roŭna hetym niezadavolenyja
  • Maks
    30.08.2024
    Ja hiej i kožny raz ravu, kali dziaŭčyny razvažajuć pra toje, što pavinny rabić chłopcy ŭ adnosinach. Być rycarami, inicyjatyŭnymi... Jany navat nie razumiejuć nakolki ŭsio heta hučyć infantylna. Jany razvažajuć pra roŭnaść, ale patrabujuć ad mužčyn bolšaha, čym ad siabie. Čamu ž Alena ty nie prajaviła inicyjatyvy, a prosta siadzieła i hladzieła na ahieńčyki? Voś u nas u adnosinach z abodvuch bakoŭ mužčyny. Ad kaho čakać rycarstva i inicyjatyŭnaści? Dy nie ad kaho, sam biareš i buduješ svajo ščaście, a nie čakaješ rycara na biełym kani.
  • Lavon
    30.08.2024
    Ad telefona adlipni, vyjdzi na vulicu i pačni ŭśmichacca ŭ adkaz!
    Maje racyju psichołah - infantylizm. Navat u 30-hadovych
  • Patrik
    30.08.2024
    Jeśli čiestno, užie i ohońki brosať leń ! Žałko , dažie tak skažu… Za poślednije 10 let vsio pierieviernułoś i s každym hodom vsio mieńšie i mieńšie chočietsia imieť dieł s tak nazyvajemymi sovriemiennymi ledi . Rańšie nie ponimał počiemu parni na zapadie , v riestoranach otkazyvajutsia płatiť za dievušiek. Poka odin prijatiel nie dał isčierpyvajuŝij otviet . Na etich mužie podobnych fieministok dažie dołłara nie chočietsia tratiť . Kak my vsie vidim trendy niemnoho s zapozdanijem nastihajut i naši strany .
    Dievuški radi čieho parniam «ricierstvovať»? Jeśli na to pošło Vy sootvietstvujetie śviej instie na 20% stali bieźlikimi kak pod kopirku , obraz śvietskoj sučki i stiervy v triendie . Zamazany špaklej, napičkany botoksom, v hołovie babki- tački -šmotki- łuchari žizń . Ot zavisti hłaza hotovy vypryhnuť iz orbit jeśli vdruh uvidieli, čto to łučšieje u takoj žie močałki v instie. Eto tolko vieršina ajśbierha ( mnohije iz vas podumajut v pričiom tut ajśbierh no da ładno )
    Radujet čto jesť jeŝie chorošije dievuški s jestiestviennoj krasotoj , skromnyje , uvažajuŝije mužčin , kotoryje imiejut žienskuju mudrosť i pravilno vośpitannyje . Ja choču takuju vstrietiť , chotia nadieždy vsio mieńšie i mieńšie ))) Vsiem dobra.
  • Ajoj
    30.08.2024
    Patrik , to, čto vy opisali - eto nie fieministki. Vy ich, kažietsia, v hłaza nie vidieli. A vot puhajet, čto vam chočietsia žienŝinu, kotoraja budiet vam nie partniorom po žiźni, a triapku, o kotoruju vy - silnyj i niezavisimyj mužčina - smožietie unižať i v itohie brosiť s dieťmi, uchodia čieriez paru let k druhoj. Podumajtie, počiemu u nas tak mnoho siemiej, hdie mužiki ušli i brosili takich vot "pokornych" i počiemu žienŝiny bolšie nie chotiat byť zavisimymi ot mužčin. A uvažienije druh k druhu - eto kak raz pro fieminizm. Vam by tieoriju podučiť. A voobŝie mienia krajnie užasajet količiestvo kommientarijev ot mužčin v našiem prostranstvie. Oni nie umiejut vidieť raźnicu mieždu sopierničiestvom i ravnopravijem, nasilijem i uchaživanijami. Kakoj-to russkie mir, jeśli čiestno. Tolko na biełaruskom. I da, ja živu v Hiermanii, otsiuda raźnica vidna i ona udručajet.
  • Aleksandr Hromyko
    30.08.2024
    Ajoj, nu, iz Hiermanii koniečno vsio vidnieje. Prijed́ poživi v našich riealijach, potom rassuždaj o fieminiźmie. Ty chočieš čtoby tiebia sodieržali, vypołniali vsie tvoi chotiełki, tierpieli tvoi hormonalnyje sdvihi, stieliliś pieried toboj. A čto v zamien? Krasnyj borŝ?))
  • Zapisvajcie, heta baza:
    30.08.2024
    Ajoj,

    1) Mužčyny nie biahuć da novaj, a biahuć ad toj, što jość. Heta važna. Pryčyna "źbiehu" - taja, što ciapier, a nie taja, da katoraj jašče dabiehčy treba. Kali muž źbieh, to šukajcie pryčyny ŭ sabie.

    2) žonka mienavita "partnior po žiźni". Dla kahości partnior prysłuha, dla kahości načalnik, vybirajcie svajo.

    3) kali ŭsie navokał "nie umiejut otličiť, uchaživanija ot nasilija, ravnopravije ot prieniebriežienija", to moža prablema nie va ŭsich navokał? Nu kali kožny nie taki, to moža prablemy ź Ideałam, jaki pieračytaŭ teoryju?
  • Mnoho dietiej sdiełał
    30.08.2024
    Ajoj, nu nie chotiat i fuj s nimi — zdorovoje otnošienije k žienŝinam
  • Mnoho dietiej sdiełał
    31.08.2024
    Ja do sich por v Levčuk vlublen i sierdiečki posyłaju. A ona zamuž vyšła i riebienka sdiełała. Eto ž tyrniet. 😂 možiet ona nie tam iŝiet? Chočiet žie. Standartnuju schiemu. Možiet i našiełsia by łoch. No łoch siejčas ostorožnyj stał. Nie chočiet iniciativu. Vyžidajet. Prismatrivajetsia čiem dievuška dyšit. A dievuška to dochłaja 😂
  • Patrik .
    31.08.2024
    Ajoj, Vam vidnieje, nie budu pytaťsia iźmieniť vašie mnienije . No dobavlu paru momientov . Mnie za 35 v ciełom vsio supier . Stavił cieli i dostihał ich . Žieniťba była kak višienka na tortie . Dumał eto samoje prostoje čto možiet byť v žiźni . K 30 žieniuś sto procientov . No nie tut to było … Živia s kłaśsičieskimi stierieotipami, čto u dievušiek v bazovych nastrojkach vsiehda prisutstvujet umienije vkusno hotoviť , ślediť za ujutom , čistopłotnosť , matierinskaja zabota o dietiach , priedannosť.
    A ostajotsia vybrať tolko to čto tiebie na hłaz lažiet ( mužčiny tak ustrojeny srazu lubiat hłazami) K mojemu udivleniju, nie vsio tak prosto i lehko . Kak okazałoś takich kak ja parniej očień mnoho i nikto iz nas nie možiet dovieriť svojo buduŝieje sovriemiennym LEDI .
    Vy živiotie v Hiermanii prodvinutaja Jevropa i vsio sami viditie Na kakoj urovień podnialiś dievuški i čto oni iz siebia priedstavlajut… eto tichij užasss , očień mnoho biezobraznoho vida , probityje nosy i huby , uši i pročije dietali tieła , sinije kak zieki , pieriekrašiennyje chrien pojmi v kakoj ćviet . Hłavnoje eto modno . Skoro eto dobieriotsia v R B . Tak eto snaruži , a čto vnutri ?! Kak minimum pustota . Mužiki tieriajut vsiakij intieries k vam dievuški . Nado čto to mieniať . My nie chotim tratiť siebia na pustyšiek , kotoryje sožhut niervy i zabierut połovinu nažitoho . Nie chočietsia vpriahaťsia za vas takich samostojatielnych i niezavisimych .
    A to čto ot chorošiej žieny i lubiaŝiej -zabotlivoj mamy nie odin uvažajuŝij siebia mužčina nie ujdiot i budiet takuju sputnicu cieniť lubiť i uvažať . Mnoho možno čieho pisať nie prostaja eta tiema. No eto bič sovriemiennosti .
  • A
    30.08.2024
    Dyk tabie roŭnaści, ci rycarstva dy palapšeńnia finansavaha płana? Nie zrazumieŭ niešta.
  • Alex
    30.08.2024
    A, joj roŭnaści, ale kab jana była raŭniejšaja :)
  • Kašalok
    30.08.2024
    A, kali mužyk joj daść mnoha hrošaj, to jana budzie ŭsio ad jaho ciarpieć i adrazu prydumaje sabie apraŭdańnie, čamu heta nie hvałt i nie charasmient.
  • babrujčanin
    30.08.2024
    Ź jaje słoŭ Ja abiraju być biez adnosin zusim, kali jany nie robiać majo žyćcio lepšym u finansavym ci emacyjnym płanie..Finansavam ci emacyjnam ?? Łycari pa historyi akramia "špahi" ničoha ni majuć..Šałaš ni padyjdzie ??Ni utulna ni emacyjna ??
  • Rycar
    30.08.2024
    Jarkoje rycarstva u 21 stahodzi, dzie panuje roŭnaść i emansipacyja? Navošta mnie palapšać čyj ta finansavy i emacyjny stan u adnabakovym napramku? Ciapier na moj kavałak chleba i padtrymku taksama treba zasłužyć, a kali heta nie uzajemna, to navošta mnie takoje treba? Ja zaraz žyvu z žonkaj, jakaja usprymaje mianie tolki jak niejkaha donara i svoj resurs. Spadziajusia chutka skončyć adnosiny.
  • 1
    30.08.2024
    Dumaju, tyja chłopcy, jakich jana i mnohija inšyja chočuć znajsci, pracujuć, raźvivajucca ci atrymlivajuć adukacyju, sprabujuć napoŭnicu vykarystać toj čas, što jość. Ci zajmajucca čymści bolš sensoŭnym, čym čytać absalutna banalnyja pobytavyja zaŭvahi niejkich małaznajomych ludziej u sacsietkach i reahavać na ich.
  • Kvir
    30.08.2024
    Chacieli ravienstva pałoŭ - atrymajcie 🤓
  • Nu
    30.08.2024
    Nu i dura
  • A H
    30.08.2024
    Čto značit žienŝiny dołžny zanižať standarty otnošienij? A kakoj zołotoj standart. Sieť na šieju, śviesiť nohi i vsiu žizń dołbať v tiemiečko?) A jeśli ona ona vspominajet rycarstvo, chorošo. No tolko tohda, ona dołžna byť oformlena kak sobstviennosť. Ona nie prosit srazu 101 rozu)))) Nu eto śmiešno. T.ie. srazu nie prosit, poprosit potom, tak połučajetsia?)) A jeśli nie kupiš potom, ujdiet ot tiebia?)
  • Vopros
    30.08.2024
    Hospoda, tak kak žie pomoč niesčastnoj dievuškie ? Vopros sieŕjoznyj, nie śledujet umničať. U vas nie chvatajet konkrietiki, čto diełať, popunktno.
    - Kak vy sčitajetie, jeśli posovietovať jej prohulivaťsia voźle prochodnoj MAZa, ili traktornoho zavoda, v koncie utrieńniej smieny, budiet-li imieť eto effiekt ? Vied́ tam mołodych iniciativnych parniej i uvieriennych v siebie mužčin niesčiotnoje količiestvo, zasyplut ćvietami.
    - Jeśli žie nužien boleje statusnyj kavaler, nie tolko s iniciativoj no i zamančivoj pierśpiektivoj, tak možno podstierieč jeho v kafie voźle akadiemii nauk ili doma pravitielstva, ili voźle biźnies cientra kakoho-nibud́.
    - Da variantov massa, voźle kazino tuda-siuda prohulaťsia možno, i vziať tam byka za roha.
    - V krajniem, samom romantičnom słučaje, možno voźle škoły podkarauliť i vziať v oborot kakoho-nibud́ učitiela, mołodoho śpiecialista-botanika.

    Varianty jesť, priedłahajtie, koniečno, pošievieliťsia dievuškie v lubom słučaje budiet nieobchodimo, po piervomu vrie jeni, no už potom, ochamutav niesčastnoho, ona otyhrajetsiana niom społna, za vsie obidy i za vsio mužskoje plemia tierpieť budiet...
  • Aleksandr Hromyko
    30.08.2024
    Očień točno podmiečieno!)))
  • Parada
    30.08.2024
    Vopros, pačaŭšy čytać vaš kamient, zaciełasia napisać svaje parady i prapanovy, dzie i jak paznajomicca dziaŭčynieiz dobrym chłopcam.

    Ale dačytaŭšy vaš kamient da kanca, apošni abzac, stała škada taho chłopca, na jakim hetaja instahramščyca vymiaścić usie svaje kompleksy i kryŭdy na mužčyn.

    Tamu nie budu ničoha pisać.
    Mužčyny, abirajcie dziaŭčat, jakija nie majuć prusakoŭ u hałavie i kryŭdaŭ na mužčyn.
    Moža nie takich jarkich, jak instahramnyja, ale paradačnych, dobrych, kłapatlivych.
    Dla siamji - hladzicie, jakaja budzie ź jaje maci, u pieršuju čarhu. Ci chočacie, kab jana hadavała vychoŭvała vašaha budučaha syna ci dačku.
  • Varyjant numar adzin:
    30.08.2024
    Vopros, zabrać u jaje internet na miesiac.
    Ale ž heta hvałt.
  • Lusterka bieź filtraŭ
    30.08.2024
    Varyjant numar adzin:, oj, nie, a raptam jana jašče pakončyć z saboj, pabačyŭšy siabie kožny dzień u lusterku bieź instahramnych filtraŭ.
  • Aleś
    30.08.2024
    Tak ravnopravija ili rycarstva? Pusť opriedielitsia. A to naši baby v armii nie choču słužiť,na piensiju na 5 let rańšie choču,kaźniť žienŝin nielzia i pri etom vsie tiežie prava s mužčinami. Jeśli chotitie ravnopravija to i socialnaja nahruzka dołžna byť ravnoj da i sčiet popałam. A jeśli chočieš čto by za tiebia płatili i sodieržali mołča ispołniaj čto prikazali.
  • ...
    30.08.2024
    Aleś, nu, stroho hovoria, ravnopravije -- eto daleko nie tolko to, čto vy pieriečiślili. A tak da
  • Vadzim
    30.08.2024
    blin, kali ŭ nast raz zachaču adreahavać na storyz to ciapier užo 100 raz padumaju))
  • Aleksandr Hromyko
    30.08.2024
    Jak śpiavali kaliści N.R.M. : - "Na hetaj nivie nadta uradlivaj, miežpołavyja tvoracca kanflikty"... ) Eta vojna połov budiet prodołžaťsia do tiech por, poka žienŝiny vsieho mira nie pojmut odnoho prostoho praviła - vam ni kto, ničieho nie dołžien. Ni kto i ničieho!!! A naličije utroby dla vynašivanija płoda, k kotoroj vy tak lubitie apiellirovať, pusť nie v bližajšiem no obozrimom, no buduŝiem, s raźvitijem bioinžienierii budiet nienužna.
  • Jazep
    30.08.2024
    Jeśli vy počitajetie Uajlda ili druhich avtorov 19 vieka, t oočień udivitieś - povsiudu žienŝiny hovoriat "ia hotova sdiełať jemu priedłožienije. Około 30% brakov v Viktorianskoj Anhlii zaklučałoś pośle priedłožienija ot žienŝiny. Ničieho v etom strašnoho niet, tak było vsiehda. Priedstavlenija o rycarstvie kasaliś vsiehda nie boleje čiem 1% nasielenija.
  • KN
    30.08.2024
    Chm, jeśli ot mužčin ožidajetsia rycarstvo, to ot dam sovieršienno łohično ždať poviedienija vośpitannoj i obrazovannoj ledi. I tut často słučajetsia nieuviazočka, potomu čto tipičnyj obraz v socsietiach - eto v absolutnom bolšinstvie nie byť samoj soboj, intieriesnoj i niebobyčnoj ličnosťju, a žiełanije obyčnoj kriesťjanki byť "stołbovoj dvoriankoj", "kak u vsiech". Takije virtualnyje imitacii rycariam nie intieriesny, iźvinitie. Raźvie čto "kniaziam iz hriaziej".

    Rycari aby k komu nie chodiat i "ohniennyje strieły" nie puskajut prosto tak, učtitie. Im intieriesny ličnosti, kotoryje nie bojatsia byť jestiestviennymi i diełať nieožidannyje dla vsiech šahi. V tom čiśle i dla samoj siebia.

    I v ciełom čaŝie tusujutsia "v rycarskich miestach", a nie socsietiach. Naprimier, konfieriencii" po rycarskomu oružiju", "kriestovyje" hornyje pochody, uviesielitielnyje zaviedienija po viečieram, "rycarskije" sportivnyje turniry, priobŝienije k iskusstvu i t. d.

    Tak žie, imiejet smysł obratiť vnimanije damie na očievidnyje vieŝi.
    Uchaživanije - eto obojudnyj prociess, so starodavnich vriemien. Čto už hovoriť pro viek dvadcať piervyj.
    Jeśli vy dumajetie, čto rycarstvo - eto nastojčivoje uchaživanije i samopožiertvovanije eto isklučitielno odnostorońnij prociess, to vy hłuboko zabłuždajetieś. Tanho, kak i połoniez, chorošo tancujetsia tolko v parie.

    Možno žie "uroniť płatočiek", jełki-pałki, dažie v sieti, virtualno!
    A nie sidieť i tupiť v "ohoniečki", ždať kohda princ vdruh riešit (spojler: u nieho niet nikakoj pričiny dla etoho) i vjediet v jeje obitiel na biełom konie i poprosit jeje ruki i sierdca...
  • 1
    30.08.2024
    Ja chaču vypić za ŭsich ludziej, jakija nie pradoŭžyli svoj rod. Pa roznym pryčynam. Boh lubić vas, ludzi.
  • Nie tak
    30.08.2024
    1, boh hovorił płoditieś i razmnožajtieś. Boh ničieho nie hovorił pro Čajłd fri i čto my žienŝinam vsie dołžny.
  • Fieministalist
    30.08.2024
    Nie, pačakajcie, to bok jana choča skazać što try chvali fieminizmu prajšli daremna? Žančyna ciapier maje prava i roŭnaść. Moža być bietonščycaj druhoha razradu, dalnabojščycaj, prezidentšaj. Jakija kvietki, jakija rycary?
  • Praúda
    30.08.2024
    Ja abiraju być biez adnosin zusim, kali jany nie robiać majo žyćcio lepšym u finansavym ci emacyjnym płanie

    Nu tak i živi odna!) kto tiebie dołžien ułučšať žizń finansovo?
    Sovsiem fiemki ochrienieli!....
  • Da zdravstvujet fieminizm
    30.08.2024
    Nu, čto, dievčata? Dopryhaliś? Zastraŝali parniej? Tie užie bojaťsia k vam podchodiť, zaihryvať, kokietničať? I kak itoh zamuž nie zovut? Nu, vot i pozdravtie siebia s nastupajuŝim v Biełaruś zapadnym fieminizmom. Vy žie chotieli zapadnoho obraza žiźni u nas, kak u nich? A u nich mužik zatravlen i unižien. Čto nam diełať? My kak na zapadie mužčiny budiem iskať siebie žion na Filippinach.:)) ili jeŝio hdie.
  • A heta ideja!
    30.08.2024
    Da zdravstvujet fieminizm , filipinki strojnyja, pryhožyja i masažyk buduć rabić.
  • Jaki ŭzrost?
    30.08.2024
    Zabylisia napisać, kolki joj hadoŭ. Kali 16, to ładna. A kali 37....
  • cinik
    30.08.2024
    U nieje istierika, no vinovaty dievočki sami, chotiat buduči fieministkami čtob sovriemiennyje parni vieli siebia kak rycari,a parni stali viesti kak oni,t.ie. tupo kłasť na nich bołt ))))) čto možno posovietovať tiepieŕ,užie vsio, isportili vy parniej, intim-šop, fałłos, s pridiełannymi jaičkami))))kstati mnohije tak i živut užie, viditie do čieho dovioł vas vaš fieminizm. Mužčiny za 45 tiepieŕ eto priam kak nachodka, brilliant, dinozavr))))
  • Kobiel
    30.08.2024
    Kak hłasit narodnaja mudrosť:
    «Chorošich kobielej ŝienkami razobrali».
  • Śmiech dy j hodzie
    30.08.2024
    A čym kankretna jaje "stamlajuć" tyja "ahieńčyki"?)) Ci jana ličyć, što paśla reakcyi ŭ sacsietkach "rycar" abaviazkova pavinien pryjści — zaprasić jaje na spatkańnie i pačać blizkija stasunki?)) Mnie zdajecca, što ŭ hetaj žančyny vialikija prablemy z zavyšanaj samaacenkaj i proćma kompleksaŭ)). Navošta jana ŭvohule tyja storyz hadami stvaraje, kali jaje heta "stamlaje "?)) Chaj žyvie i budzie joj ščaście, bo joj mužčyna vidavočna patrebny vyklučna, jak kašalok. I nie bolš za toje. I heta, na žal, madel pavodzin, jakaja panuje ŭ hałovach absalutnaj bolšaści sučasnych biełarusak.
  • cinik
    30.08.2024
    My kstati darili bukiety, i po sto odnoj i po bolšie, a tiepieŕ oni vam i 3 štuk nie podariat, budietie jeŝio im dariť))) i vsie bukiety po 101 s kotorymi eti pruncessy krutiatsia v instahramach eto vsie kstati ot mužikov 40+)))) tak čto nie bud́ nas dak i bieź ćvietov by ostaliś vovsie, s odnim nosom pudrienym i nohtiami klejenymi s rieśnicami, komu vy nužny to, v našie ž vriemia dievočki vsio umieli, a vy tiepieŕ kromie nohtiej i rož diełať ničieho nie možietie, kak vpročiem i eti vaši rovieśniki "kovalery", i tie i tie tiepieŕ stali princiessami))) poražaješsia tuposti i leni nyniešnieho pokolenija, idiot na idiotie, eti ničieho diełať nie umiejut, tolko daj im finansovoje sostojanije, a tie dažie žopoj poviernuť nie chotiat, dietiej skoro palciem budietie diełať jeśli voobŝie sdiełajetie i do zahsa jeŝie jeśli dojdiotie. V RB užie na sto brakov 60% razvodov dažie s tiech kto tuda došieł, skoro ko vsiem sta priblizitsia.
  • Fiedzia
    30.08.2024
    Ledi končiliś, nie k komu primieniať rycarstvo.
  • Łarisa
    30.08.2024
    V "epochu rycarstva" u žienŝin nie było nikakich prav. Oni nie mohli vładieť imuŝiestvom, za isklučienijem vdov. Braki často ustraivvliś po ekonomičieskim pričinam i prava hołosa v vyborie supruha u žienŝin nie było. Pośle zamužiestva žienŝina dołžna była podčiniaťsia riešienijam muža. Bolšinstvo žienŝin nie imieli obrazovanija. Dievočiek často vydavali zamuž v očień rańniem vozrastie, čto niesło riski dla ich zdorovja iz-za rańniej bieriemiennosti. Prichodiłoś rožať mnoho dietiej. Vysokaja śmiertnosť žienŝin pri rodach było obyčnym javlenijem. Osnovnaja rol žienŝin v "epochu rycarstva" svodiłaś k viedieniju domašnieho choziajstva i vośpitaniju dietiej. Žienŝina nie mohła podať na razvod i často była vynuždiena tierpieť žiestokosť i unižienije v brakie. Iźmiena so storony žienŝiny karałaś surovieje, čiem so storony mužčiny, vpłoť do publičnoho unižienija i śmiertnoj kaźni i t. d.

    Vy vsie jeŝie chotitie v "epochu rycarstva"?
  • Aleksandr Hromyko
    31.08.2024
    Łarisa , vot i ja o tom žie. A oni vsio rycariej ždut. Jesť jeŝio i tie, čto piervobytno-obŝinnyj stroj vspominajut. Mužčina dobytčik, a žienŝina chranitielnica očaha. Možno i ob etom pohovoriť)).
  • Raju pamianiać staŭleńnie da instrumienta kamunikacyi
    30.08.2024
    Sacyjalnych sietki raspracoŭvajucca nie dla jakasnaj kamunikacyi, a dla ekspłuatacyi chibaŭ čałaviečaha mozha, kab maksimalna pavialičyć čas hartańnia stužki, kali hetamu šukajučamu niečaha cikavaha čałavieku možna padsunuć rekłamu. Tam niama mety pieravieści kamunikacyju pa-za miežy sietki. Ahieńčyki - całkam naturalnaja zapłanavanaja raspracoŭščykami reakcyja na storyz, jakaja i jość prajavaj inicyjatyvy ŭ hetych abmiežavanych abstavinach. Možna było b i nie dasłać ahieńčyk. Heta prosta nie tyja abstaviny, dzie treba čakać niečaha bolšaha.
  • Čieł
    30.08.2024
    Po kośviennym priznakam staťja prosto pridumana žurnalistom dla otkrytija diskuśsii na zadannuju tiemu.
  • Koń v jabłokach
    30.08.2024
    Tak iditie na sajt znakomstv, hdie vsie vaši požiełanija k partnieru v profile budut i raśpisany. A socsieti nužny tolko čtoby vy tam mohli svoimi obnovkami ili dostižienijami chvastaťsia ili čtob vas pozdravlať s Dniem roždienija. I voobŝie infa v socsietiach anałohična riekłamnym objavlenijam, jeje nužno chorošieńko filtrovať. I vsie čto raźmieŝajut tam na śvich stranicach ich vładielcy nie vyzyvajet lično u mienia nikakoho biezohovoročnoho dovierija.
  • Omh
    31.08.2024
    Kali zacikavicca - to zrobić krok. A vahienčyki dy sercajki davno abiascenilisia, nie varta źviartać uvahu.
  • Viercia
    07.09.2024
    Prablema vyrašajecca prosta - praz adnapołyja.
  • Atrejdes
    09.09.2024
    Voś jak dziŭna vychodzić.
    "...Ale chočacca krychu ŭ hetym i tak niespraviadlivym i składanym dla žančyn śviecie, dzie niama roŭnaści nasamreč..."
    I tut ža ździŭlajecca,što chłopcy nia pišuć pieršyja,a joj chočacca rycarstva.Varjactva.
  •