Kamientary da artykuła

Dziaržprapahanda pastaviła novuju modnuju ŭ padletkaŭ subkulturu ŭ adzin šerah z satanizmam

  • BČB
    13.09.2024
    Łučšie byť satanistom i kapitalistom, čiem socialistom i kommunistom. Vrahi kapitalizma i libieralizma dołžny byť uničtožieny!!!
  • dałoŭ patrebladstva
    13.09.2024
    pryroda ŭžo nie ciahnie vaš kapitalizm
  • Da už
    13.09.2024
    Połnosťju poddierživaju zapriet etoj "modnoj" "subkultury". A samym upornym privieržiencam i ohołtiełym poddierživajuŝim nado diełať privivki ot biešienstva i na vriemia izolirovať ot obŝiestva do vyzdorovlenija.
  • mongrel
    13.09.2024
    Da prikolno žie.
  • Psichiatr
    13.09.2024
    mongrel, vam prikolno, a ja kak pisichiatr sčitaju takoje poviedienije psich zabolevanijem. Pusť vyzyvajut psichbrihadu, prolečim vsie kak nado .
  • bryžyt makron
    13.09.2024
    Psichiatr, psichiatraŭ treba likvidavać
  • i-kotka
    13.09.2024
    upodoblaťsia životnym...
    dy žyvioły i ptuški lepš za mnohich ludziej
  • chmyk
    13.09.2024
    a sami hetyja hora-maralizatary niaboś na chacie pieraapranajucca ŭ trusikaŭ, jak tut -U Polščy ŭ domie ŭ ksiandza znajšli miortvaha mužčynu ŭ kajdankach i strynhach. Śviatar spaŭ pobač u kaściumie trusika https://nashaniva.com/351150
  • Texas whiskey
    13.09.2024
    A čto takoje satanizm? Ja tak ponimaju eto čto-to tipa fan-kłuba "satany" , "čiorta" skazočnoho suŝiestva s rohami. Ich diejatielnosť v osnovnom biezobidna i bolšie napravlena na trollinh vierujuŝich. Satana po sravnieniju s nastojaŝimi vurdałakami tipa "stalina", "lenina", "hitlera" ili "putina" prosto mładieniec. I ni odnoj vojny satanisty nie načali
  • Pop
    13.09.2024
    Aha, usio, što nie łukašyzm, to satanizm.
  • Zachavajem ekałohiju i pryrodu!
    13.09.2024
    Dzieci zajmajucca jerundoju, bo majuć šmat volnaha času i niekontralujema siadziać u hadžetach. Dziciačy mozh raźvivajecca i jak hubka uciahvaje ŭsio i časta nie raźbirajučysia, što važna, a što nie važna. Funkcyja baćkoŭ patłumačyć i nakiravać, a baćki stomlenyja paśla pracy sami siadziać u hadžetach, zamiest taho kab čymści cikavym i karysnym pazaimacca ź dziećmi. Vučyciesia u žyvioł, u pryrody... lisy naprykład nie kapirujuć hulajučysia čałavieka, nie chodziać na zadnich łapach i nie sprabujuć razmaŭlać pa čałaviečy... ale ich mama vučyć ź dziacinstva lisinym pavodzinam jak schavacca, jak złavić myš, jak ukraści kurycu, jak vyryć naru, jak zabłytać śled. I voś taksama adna z pryčyn, čamu lepš dla dziaciej žyć u domie čym kvatery, tady jość dvor, hradki niejkija, majsternia i inš. dzie dziaciej možna jašče čymści zaniać, navučyć. A ŭ kvaterach mužyki ŭ volny čas adroščyvajuć žyvaty na kanapach upitvajučy ź cielikaŭ prapahandu, a dzieci hulajucca u kamp. hulni i prymiervajuć kaściumčyki trusikaŭ. U pryrody treba vučycca, tam usio naturalna. Lisicy treba być lisoju, a čałavieku - čałaviekam.
  • Josik
    13.09.2024
    Zaraz Biełaruś padparadkavana pohladu na ŭsio adnamu dyrektaru saŭhasa. Kali čytaješ ci čuješ, što toje zabaranili, heta pryznali drennym, A heta niepažadana, zdajecca, što śniš žudasny son. Kali ty ŭžo syjdzieš z hihinym-antykalinoŭcam, jo.nutym azaronkam, papami durkavatymi, nieadukavanaj kačanavaj? Pakińcie žyćcio biełarusaŭ biez svaich vilhotnych dałoniaŭ, sami raźbiaremsia, jak chadzić, z kim spać, što słuchać, kaho šanavać, a kaho nie.
  • Alesia
    13.09.2024
    Słušna. Heta patałahičnaja źjava, razład psichiki, jaki moža pryvieści da našmat bolš surjoznych nastupstvaŭ. Adekvatnaja reakcyja ŭłady. Na heta treba reahavać.
  • dziaciuk
    13.09.2024
    Skoro eti krietiny zaprietiat dietskije skazki i baśni - tam žie źvieruški razhovarivajut čiełoviečieskim jazykom. Dietskij kukolnyj tieatr priznajut ekstriemistskim formirovanijem i načnut provieriať tielefony: niet li tam fotok s novohodnieho prazdnika v kostiumach źvieriej.
  • niaviesta azaronka
    14.09.2024
    muž v banie -
    oj, a potri mnie śpinku... oj, a pomoj mnie hołovu

    słušaj, - hovoriu, - "małyš", možiet tvoja mama ili papa pomojet tiebie hołovu? daj mnie otdochnuť ubohij
  •