Kamientary da artykuła

«U kamiery 2ch2 mietry znachodzicca vosiem čałaviek». Syn hałoŭnaha treniera chakiejnaha «Dynama» adsiadzieŭ na Akreścina i atrymaŭ departacyju

  • Piton
    17.10.2024
    Voobŝieto, osnovnym vzyskanijem po adm kodieksu zdorovoj Biełarusi javlajetsia - štraf, a administrativnyj ariest eto krajniaja miera, kak kstati i zadieržanije. Chotiełoś by v pośledstvii posmotrieť na roži i proślediť sud́by tiech sudiej kotoryje ischodia iz niekich ličnych ubieždienij otpravlali na sutki tam hdie možno było ohraničiťsia minimalnym štrafom. Intieriesny motivy takich postupkov.. žiełatielno na kamieru i publično.
  • Hvńba
    17.10.2024
    Zachodźcie da nas jašče.
  • Žvir
    17.10.2024
    Jon pavažaje "takija zakony", bo jany ž u Respublicy Biełaruś "adnolkavyja dla ŭsich", - kaža hieroj, atrymaŭšy 10 sutak "za łajanku". Ale čamuści zusim nie nudzicca z pryčyny departacyi z krainy z takimi cudoŭnymi zakonami, i navat źbirajecca na vizyt da psicholaha...:)))
    Što cikava, prahulaŭšysia la čyhunačnaha vakzala, pabyŭšy vo ŭ zali čakańnia i na pieronie, nasłuchaŭsia łajanki, i jana hučała naŭprost, jak zvykłaja j nieadjemnaja častka movy ŭ ludziej. Milicejski patrul tam uvieś čas baražyruje, i ŭ chłopcaŭ vušy zusim nie adviali, admysłova pravieryŭ. Iznoŭ ža, hramadzkaje miesca... :)))
  • babrujčanin
    17.10.2024
    Ni pamyliŭsia)))) Raztłumačyli dzie i chto tut heta ciabie ni tam i ab mus.aŭ.skam klubie
  •