Kamientary da artykuła

Što ŭ biełaruskaj ekanomicy dobra, a što moža vybuchnuć? Adkazvaje ekanamist

  • Łuzhin
    25.10.2024
    No Snopkov sovsiem nie ekonomist. Eto pustoje miesto. Pieried zierkałom učit rieči, vypisyvajet modnyje słova. Etakij ŝiehol. Da, ob ekonomikie…. Zapas pročnosti jesť. Kostiej dla sobak i rabov chvatit. Tierpitie dalšie etich snopkovych i pročuju ... Kormitie ich dietiej i vnukov! Žirno kormitie. Choditie na rabotu, na vybory!
  • Vaŭkałak
    25.10.2024
    Kazački dla elektaratu napiaredadni vybaraŭ. Vybierycie Sašu i znoŭ napierad, u śvietłuju budučyniu za niedasiažnymi "papiccot"!
  • _ /_
    25.10.2024
    Usie hetyja razvahi što i da čaho, što prychavana, a što pakazana - asabista mnie da dupy. Ja viedaju adno, što na maim byłym pradpryjemstvie zarobak ITR da 1000 r (heta tolki pa vialikich śviatach), u asnoŭnym - 800. Zarobki pracoŭnych - pa staroj savieckaj zaviadziency - trochi bolš 1100. I heta jeść vialikija dasiahnieńni, nieŭtajmavany rost ? U pieraliku na dalary tak jano i było 10 hadoŭ tamu, a jašče raniej zarobki i ŭvohule byli vyšejšyja i pakupnickaja zdolnaść taho zarobku była našmat bolej. I tak u nas pa ŭsiamu horadu.
    Za košt čaho u nas taki stabilny stan na dadzieny momient ? Viadoma - z-za vajny, a dakładniej z-za absłuhoŭvańnia nami ruskaj vajny. Pakul u Rasiei pracuje vajskovaja ekanomika i šalenaja napampoŭka hrabavymi hrašyma, to i ŭ nas budzie nie błaha. Ale kali hetaja vajskovaja ekanomika laśnie, a jana laśnie (ja uvačavidki toje bačyŭ u saviecki čas - vidovišča zachaplalnaje skažu vam), to my laśniem naŭśled i jašče pryciśnie źvierchu.
  • Kotya
    25.10.2024
    V to žie vriemia mołodyje ludi v byvšiem tvittierie sprašivajut hdie v minskie najti rabotu čtoby płatili ot 1500
  •