Ich pieśni stavili na dyskatekach u rodnym horadzie,:B:N: razryvali «Basovišča» i vystupali ŭ Polščy na adnoj scenie z Myslovitz i Soulfly, a letaś adznačyli svajo 20-hodździe.

U svaim žyvym secie hurt syhraŭ najbolš važnyja pieśni z historyi — ad samych pieršych da premjery. A ŭ razmovie ź Miraj Šulc Aleś Lutyč raspavioŭ pra varyjanty rasšyfroŭki nazvy i sakret dvukropja ŭ im, dośvied pracy načalnikam na kieramičnaj fabrycy i pierajezd u Minsk, a taksama pra ŭsprymańnie doŭhažycharstva svajho hurta i papularnaść u maładych słuchačoŭ.

Belsat Music Live — heta aŭtarski prajekt Siarhieja Budkina. Štotydzień na telekanale «Biełsat» ajčynnyja i zamiežnyja muzyki hrajuć užyvuju ŭ studyi, a taksama razmaŭlajuć ź viadučymi pra svaju tvorčaść.

Padpišyciesia na kanał!

Čytajcie taksama:

Jak dobra vy viedajecie Belsat Music Live, adzin z najlepšych prajektaŭ pra biełaruskuju muzyku? TEST

Biełaruski hurt padčas amierykanskaha tura daŭ 113 kancertaŭ za 73 dni. Pahladzicie ich žyvy vystup VIDEA

Hety biełaruski hurt vydaŭ albom na amierykanskim łejble i razryvaje Kitaj, a vy pra jaho mahli nie čuć. Pasłuchajcie ich žyvy vystup VIDEA

Vy nie pavierycie, ale hurtu Recha Andrusia Takindanha spaŭniajecca 18 hadoŭ. Pasłuchajcie ich žyvy vystup z novymi pieśniami VIDEA

Клас
0
Панылы сорам
0
Ха-ха
0
Ого
0
Сумна
0
Абуральна
0