Hramadstva33

Što raskazać pra sustreču Łukašenki z Pucinym na Vałaamie, nie viedaje i prapahanda

U niadzielu na dziaržaŭnym telebačańni vyjšli padsumavalnyja siužety pra tydzień Alaksandra Łukašenki. Pajezdku da Uładzimira Pucina na vostraŭ Vałaam zhadali, ale pra što tam viałasia razmova — nijakaj kankretyki.

Łukašenka i Pucin na vostravie Vałaam. Fota: th-kanał «Puł N3»

U siužecie na BT raskazali pra doŭhuju historyju Vałaama i adznačyli, što heta miesca, dzie čałaviek prychodzić da «pravilnych stratehičnych vysnoŭ»

@nashaniva Pres-słužba Łukašenki apublikavała svoj varyjant jahonaha fota z Pucinym #Łukašienko #łukašienkoprikoły #biełaruś #biełorusy #aleksandrłukašienko #minsk #biełaruśnovosti ♬ Cleaning - Owen Wang

«Dla pieramoŭ taksama peŭny fundamient — rehijanalnaja biaśpieka, mižnarodny paradak dnia — usio heta mienavita ciapier patrabuje ŭzvažanych i abdumanych adkazaŭ. Bolšuju častku času kamunikacyja lidaraŭ prachodziła ŭ zakrytym farmacie, ale mienavita taki i jość sam Vałaam — vostraŭ, dzie mnohaje viadoma vielmi zahadzia i adkryvajecca heta tolki tym, chto moža ŭsio źmianić», — pafasna skončyła svoj siužet viadučaja.

Prapahandyst Ihar Tur u siužecie na ANT adznačyŭ, što peŭna niejkija detali pieramoŭ Łukašenka raskaža na nastupnym tydni, «z taho, što možna».

Što abmiarkoŭvali na Vałaamie? Tur tolki vykazaŭ zdahadki, što, mahčyma, niadaŭniuju zajavu Łukašenki pra advod vojskaŭ ad ukrainskaj miažy («samyja razumnyja rezonna mierkavali, što ŭ hetym jość niejkaja sumiesnaja stratehija Minska i Maskvy» — tak jon namiakaŭ na škvał krytyki z boku Z-kanałaŭ) i ekanomiku.

«Jany damaŭlalisia, heta hałoŭnaje», — tolki i zmoh paviedamić Tur pra trochdzionnuju pajezdku Łukašenki ŭ Rasiju.

Kamientary3

  • 28.07.2024
    Lebladzinaje voziera .
  • Acab
    28.07.2024
    Dvajoch pakutujuć praz praźmiernuju vahu.
  • Vładisłav
    29.07.2024
    Pucin chvalicca skradzienaj terytoryjaj (1939)

Žychary centra i zachadu Biełarusi narakajuć na dymku i pach haru. U Vilni raspaŭsiudzili tryvožnaje apaviaščeńnie. Što adbyvajecca?3

Žychary centra i zachadu Biełarusi narakajuć na dymku i pach haru. U Vilni raspaŭsiudzili tryvožnaje apaviaščeńnie. Što adbyvajecca?

Usie naviny →
Usie naviny

Jak błohier Valeryj Rusielik schadziŭ u Himałai i z čym viarnuŭsia6

Ničoha śviatoha. Pahladzieli sikveł «Bitłdžusa» i raskazvajem, čaho čakać

Rasija moža rychtavać dyviersii suprać mižnarodnych padvodnych kamunikacyj

Bałkuniec pierakonvaje, što praz pamiłavańnie vychodziać ludzi vyklučna ź jaho humanitarnaha śpisu13

Čatyry hady tamu zatrymali Maryju Kaleśnikavu3

Jakaja abstanoŭka na vyjeździe ź Biełarusi ranicaj u subotu?

Sałat z harbuzom i nutam — recept2

Tur ź Minska za $9000 na siamju, z Polščy — za $1000. Biełaruski raskazali, jak sioleta adpačyvałasia ŭ Turcyi23

Šakucin zalacieŭ minimum na $40 miljonaŭ12

bolš čytanych navin
bolš łajkanych navin

Žychary centra i zachadu Biełarusi narakajuć na dymku i pach haru. U Vilni raspaŭsiudzili tryvožnaje apaviaščeńnie. Što adbyvajecca?3

Žychary centra i zachadu Biełarusi narakajuć na dymku i pach haru. U Vilni raspaŭsiudzili tryvožnaje apaviaščeńnie. Što adbyvajecca?

Hałoŭnaje
Usie naviny →