Usiaho patrochu77

U Buracii siamji mabilizavanaha, jaki źnik bieź viestak, pabudavali draŭlanuju prybiralniu

Žychar burackaha siała Chužyry Dašanima Łudukaŭ źviarnuŭsia ŭ fond «Abaroncy Ajčyny», kab šmatdzietnaj siamji susieda, jaki źnik va Ukrainie, zrabili prybiralniu.

«Jon paprasiŭ dapamahčy ŭ arhanizacyi pabudovy prybiralni. My sabrali ludziej, niekalki mužykoŭ, usie adnaviaskoŭcy, adnakłaśniki [mabilizavanaha]. Budavali dva dni. Prybiralnia raniej nachiliŭšysia stajała, amal razvalenaja», — pryvodzić vydańnie «Ludzi Bajkała» cytatu pradstaŭnicy fondu.

Kamientary7

  • Andruś
    05.07.2023
    Nu... Pakul pareštki nie znojduć - na biełuju Ładu raźličvać nie davodzicca. Niachaj zadavalniajucca jamkaj ŭ ziamli z daščataj chałabudaj nad joj dla spraŭleńnia patrebaŭ. "Zaščytnički Aciečastva" praz akupacyju čužoj krany...
    Jak kazaŭ adzin rasijski narodny artyst jašče padčas akupacyi Danbasa, kali daviedaŭsia, što burat abhareŭ jak hałavieška, "Buriat? Kak ja rad!" (nie paličycie za ksienafobiju, ale pra akupantaŭ albo kiepska, albo ničoha. Navat, kali jany niabožčyki). 
  • Vot ono nastojaŝieje lico russkoho mira
    05.07.2023
    Eto priam sałtykovŝina kakaja-to. Buriat pojechał pojechał vojevať za putina, za jeho milliardy i jeho oliharchov, pojechał ubivať ukrainciev, v nadieždie ukrasť tam unitaz, ibo jeho sortir užie pokosiłsia. V itohie jeho samoho niet (hdie-to propał na prostorach čiernoziema), a sortir kak stojał tak i stoit, poka buriatskije činovniki po zaprosu nie soorudili novyj, i choť on opiať v pole i s dyrkoj v połu, zato tam ruś, tam ruśju pachniet… Vot tolko čto miešało im, na Rośsii, nie vojnami zanimaťsia, a zaniaťsia sobstviennoj stranoj, postroiť normalnyje sortiry, podniať urovień žiźni, obrazovanija i td? Tak niet žie, živut tam rośsijanie po uši v hriazi i hovnie, tak jeŝie i lezut v sosiednije strany. Vot i vsia suŝnosť etoj niedoimpierii - połstrany nie imiejet normalnych tualetov, otoplenija, horiačiej vody, i dažie haza, kotoroho v izbytkie dobyvajut na Rośsii, zato impierskosti i vieličija choť otbavlaj. Tolko v čiem vieličije, jeśli dažie sortirov normalnych nie mohut sdiełať, živut tam kak i 100 let nazad so vsiemi «udobstvami» na ulicie.
  • SS
    05.07.2023
    Vielikaja rossosija vo vsiej krasie🤣

Ukrainski deputat na forumie «dobrych ruskich»: Važna pieranosić vajnu ŭ Biełaruś78

Ukrainski deputat na forumie «dobrych ruskich»: Važna pieranosić vajnu ŭ Biełaruś

Usie naviny →
Usie naviny

Rakietnym udaram ukraincy źniščyli kala Daniecka šaściarych aficeraŭ z KNDR — Kyiv Post3

U Mazyry pałaŭ budynak byłoj paviatovaj balnicy pačatku XX stahodździa4

Łukašenka prosić vyratavać jaho ad Pucina — mierkavańnie Čałaha35

«Dla mianie hety zaniatak — nie kab pakłaści paštoŭku ci fotku ŭ šufladu». Jak i dla čaho krajaznaŭca nabyvaje staryja fatahrafii ź Biełarusi1

U Ispanii zatrymali biełarusa, jakoha nazyvajuć adnym ź lidaraŭ złačynnaj mižnarodnaj chakierskaj hrupoŭki

Telegram patłumačyŭ hłabalny zboj vajnoj na Blizkim Uschodzie

Pskoŭski mastak zachacieŭ pavajavać ź bieł-čyrvona-biełym ściaham, ale naškodziŭ sabie samomu8

ES padtrymaŭ značnaje pavyšeńnie pošlin na kitajskija elektramabili

U centry Bresta pastavili niezvyčajny art-abjekt

bolš čytanych navin
bolš łajkanych navin

Ukrainski deputat na forumie «dobrych ruskich»: Važna pieranosić vajnu ŭ Biełaruś78

Ukrainski deputat na forumie «dobrych ruskich»: Važna pieranosić vajnu ŭ Biełaruś

Hałoŭnaje
Usie naviny →