Hramadstva99

U Minsku źnik prarasijski prapahandyst i palitołah z Ukrainy. Mierkavana, jon zatrymany

Prarasijski palitołah z Charkava Dźmitryj Hubin, jaki ŭ hetym hodzie źbieh z Ukrainy, pierabraŭsia ŭ Biełaruś i niadaŭna pierastaŭ vychodzić na suviaź. Pra heta dniami paviedamiŭ jahony kaleha z prakramloŭskaha resursu «Ukraina.ru». 

Prarasijski prapahandyst i palitołah z Charkava Dźmitryj Hubin. Fota: prakramloŭskija telehram-kanały.

Adzin z aŭtaraŭ prapahandysckaha antyŭkrainskaha resursu «Ukraina.ru» Pavieł Vołkaŭ zajaviŭ, što jaho siabar i kaleha Dźmitryj Hubin, taki ž prarasijski palitołah z Ukrainy, niadaŭna źnik u Minsku. Toj adznačyŭ, što da Hubina byli pytańni z boku RF i RB.

«U Minsku źnik moj tavaryš i žurnalist z Charkava Dźmitryj Hubin. Jon idejny vorah Majdana i radykalnaha nacyjanalizmu. Adnojčy za heta da jaho ŭžo prychodzili z SBU, a pravaradykały pahražali jaho zabić. U vyniku Hubin byŭ vymušany zalehčy na ​​dno i šukać šlachi nielehalnaha adjezdu z Ukrainy. Uletku 2023 hoda jon zdoleŭ patrapić u Małdovu, zatym u Izrail, a adtul užo ŭ Biełaruś», — raspavioŭ prapahandyst «Ukraina.ru» Pavieł Vołkaŭ u svaim telehram-kanale.

Pavodle jaho słoŭ, Hubin pryjechaŭ u Minsk 2 kastryčnika, kab prasić ab palityčnym prytułku, adnak jamu admovili z pryčyny «adnačasovaj zabarony na ŭjezd u RF i RB». Vołkaŭ dadaje, što jašče da hetaha ŭ 2021 hodzie Hubin sprabavaŭ z Ukrainy trapić u akupavany Rasijaj Krym, ale jaho nie puścili «z-za zabarony ŭjazdžać u Rasiju na praciahu 20 hod».

Vołkaŭ piša, što hetyja zabarony vyklikany sakretnaj raznaradkaj ad Fiederalnaj słužby biaśpieki Rasii.

«Pryčyny hetych zabaron zastajucca nieviadomymi, bo ŭ liście ad FSB heta nazyvajecca dziaržaŭnaj tajamnicaj. Paśla niaŭdačy ŭ Minsku Hubin vyrašyŭ pasprabavać atrymać prytułak u Baku, adnak nieŭzabavie napisaŭ žoncy, što pakul zastaniecca ŭ Biełarusi, bo «pytańnie z prytułkam tut jašče vyrašajecca». Paśla hetaha z 5 kastryčnika Hubin pierastaŭ vychodzić na suviaź. Jaho pošukam zajmajucca rasijskija i zamiežnyja pravaabaroncy», — napisaŭ 11 kastryčnika Vołkaŭ, na čyim kanale dahetul niama infarmacyi ab stanie Hubina.

U toj ža čas niekatoryja ŭkrainskija žurnalisty i vydańni miarkujuć, što prapahandyst Dźmitryj Hubin moh być zatrymany biełaruskimi siłavikami.

Da svajho źniknieńnia Hubin aktyŭna prasoŭvaŭ idei «ruskaha śvietu» i pisaŭ svaje artykuły ŭ niekatorych prarasijskich resursach, u tym liku i «Ukraina.ru». Za svaju dziejnaść jon trapiŭ u bazu danych ukrainskaha sajta «Miratvorac» jak asoba, «jakaja pahražaje terytaryjalnaj cełasnaści i suvierenitetu Ukrainy».

Kamientary9

  • Vełkam tu Biełaruś
    17.10.2023
    Palityčna prytulili))
  • Nie priznali ?
    17.10.2023
    Chamas russkoho mira v Biełarusi nie priznał v niom svojeho ?
    Russkij mir bohat na svoi palestiny, ot Biełarusi do Obchazii, tolko v Ukrainie nie prižiliś, ni chamas russkoho mira, ni fatch russkoho mira, da i skotnyj dvor ukrainskoj vłasti, nie połučiłoś, do konca, postroiť i zabietonirovať i postaviť na svoju słužbu
  • Vitia
    17.10.2023
    Dumał najti ukromnoje miesto i za eto nie zapłatiť sivomu staromu diedu. Tak nie byvajet.

Praŭładny kanał: Čamu Pratasieviča ŭziali na pracu, a biełarusaŭ, jakija lehalna stavili podpisy za alternatyŭnych kandydataŭ, nie biaruć?4

Praŭładny kanał: Čamu Pratasieviča ŭziali na pracu, a biełarusaŭ, jakija lehalna stavili podpisy za alternatyŭnych kandydataŭ, nie biaruć?

Usie naviny →
Usie naviny

Adras krajaznaŭčaha sajta palitviaźnia Jaŭhiena Mierkisa pierakupiła kazachstanskaje kazino

Pad Maskvoj rasstralali vysokapastaŭlenaha aficera HRU — jon tolki viarnuŭsia z vajny va Ukrainie8

U papularnych biełaruskich čypsach znajšli śvinoje ščacińnie2

U Homieli za karupcyju sudziać «hanarovaha homsielmašaŭca»

«Sproby pierapisać historyju stali jašče bolš lutymi». Łukašysty źviarnuli ŭvahu na asartymient biełaruskich kniharniaŭ10

U centry Hrodna zaŭvažyli trusoŭ. Adkul jany tam?1

U «płanie pieramohi» Zialenskaha jość punkt ab niajadziernym strymlivańni. Što heta moža być?

Na Paleśsi źniali jarkuju kamietu FOTAFAKT3

Duda i Tusk u Siejmie paspračalisia pra biełarusaŭ: prezident abvinavaciŭ premjera ŭ tym, što jon choča pazbavić ich prava na prytułak4

bolš čytanych navin
bolš łajkanych navin

Praŭładny kanał: Čamu Pratasieviča ŭziali na pracu, a biełarusaŭ, jakija lehalna stavili podpisy za alternatyŭnych kandydataŭ, nie biaruć?4

Praŭładny kanał: Čamu Pratasieviča ŭziali na pracu, a biełarusaŭ, jakija lehalna stavili podpisy za alternatyŭnych kandydataŭ, nie biaruć?

Hałoŭnaje
Usie naviny →