Hramadstva9

Łukašenka raskazaŭ, što pad vybary vydatkavaŭ na prapahandystaŭ «niemałyja hrošy»

Pryznačajučy Marata Markava, Alaksandr Łukašenka adznačyŭ, što vydzieliŭ prapahandystam niemałyja hrošy, tamu čakaje vynik nie paźniej za 1 vieraśnia, a adkazvać za heta budzie novy ministr.

U časie pryznačeńnia Markava novym ministram infarmacyi Łukašenka skazaŭ, što toj moža pracavać i na telebačańni, ale najpierš Łukašenka spytaje jaho za asnoŭnuju pracu. Markaŭ adkazaŭ, što vydatna razumieje, «što čas dosyć surjozny». 

— Tam sapraŭdy jość masa pytańniaŭ, tym bolš napiaredadni vybaraŭ. Patrebna budzie vybudoŭvać i novyja miedyja. I dziakujučy rašeńniam, jakija vy pryniali <> na siońniašni dzień mahčymaści takija ŭ telekanałaŭ jość, ale hetyja mahčymaści treba naroščvać i pašyrać, — skazaŭ Markaŭ. 

Łukašenka jaho pierabiŭ:

— Za mahčymaści vy adkažacie hałavoju — tam hrošy niemałyja…. — skazaŭ jon.

 Jon udakładniŭ, što za hrošy, vyniki, novyja prahramy Markaŭ budzie adkazvać piersanalna. Padklučać, pavodle Łukašenki treba, «kaho treba, — i ANT, i STV, i Pieršy kanał». 

— Dalej za 1 vieraśnia ciahnuć užo niama kudy. U vas pavinna być i studyja dobraja dla televizijščykaŭ. Hałoŭnaje, hrošy, finansy. Vy pavinny trymać ich u rukach, i kožnamu davać pa kapiejcy tudy, kudy treba. Heta hałoŭnaje dla mianie, — skazaŭ Łukašenka.

Siońnia ž Łukašenka, jaki pad vybary daŭ prapahandystam «niemałyja hrošy», zajaviŭ pra nieabchodnaść skaračeńnia dapamohi šmatdzietnym siemjam i inšych ilhot. 

Kamientary9

  • niaviesta azaronka
    13.06.2024
    voś cikava... a kali b Hryša byŭ mnahadzietny, to spačatku b hrošy ŭ Hryšy by adabraŭ, a potym znoŭ Hryšy daŭ?
  • daviedka
    13.06.2024
    Kakije vozmožnosti, kakaja chorošaja baza dla tielevizionŝikov... BT łohotip svoj v tielekie nie mieniało so vriemion priedsiedatielstva daleko nie samoho prohrieśsivnoho Davyd́ko, kohda HD jeŝio nie pachło, a užie davno vniedrieno Full HD, no łohotip tak i ostałsia otkrovienno kołchoznyj, da jeŝio i ohromnyj... Na sajtie BT otstałyj plejer, zapustiť vidieo nievozmožno... Samo vidieo pri etom čaŝie vsieho v dopotopnom HD (1280x720). Vstriečaliś słučai, kohda BT skačivało sobstviennoje vidieo s Youtube i zalivať siebie na sajt priamo s sootvietstvujuŝiej  stročkoj v mietadannych... A s niedavnich por na sajtie BT stali vykładyvať vidieo s nieskolkimi odnokanalnymi dorožkami... Možiet byť odna dvuchkanalnaja audiodorožka, hdie niet fona, a tolko rieč; možiet byť dvie audiodorožki, v odnoj iz kotorych otdielno fon, a v druhoj tolko rieč. Inohda podčinionnyje Ivana Ejsmonta umudriajutsia voobŝie vykładyvať vidieo s 8-ju odnokanalnymi audirožkami, hdie tolko odna rabočaja, ostalnyje — bityje... I tak dlitsia užie nieskolko miesiaciev, potomu čto vsiem byvšim mientam i diejstvujuŝim śpiecsłužbistam v rukovodstvie biełorusskoj propahandy sovieršienno nasrať na kačiestvo, hłavnoje, babki popiliť, kvartir da drahociennostiej žienie svojej pobolšie nakupiť.
  • poopahanda nie pomožiet, miortvyje nie živut
    13.06.2024
    Mnie intieriesno, koho v sparinh-partniory naznačat, karpienkoaa, švieda, biendukieviča, kačanovu ? Pri pravilnoj propahandie, staraja, triochprocientnaja, nieobrazovannaja, chamavitaja, no złopamiatnaja razvalina, s familijej łukašienko, proihrajet lubomu.

Namieśnik Cichanoŭskaj Valer Kavaleŭski pakinuŭ pasadu

Namieśnik Cichanoŭskaj Valer Kavaleŭski pakinuŭ pasadu

Usie naviny →
Usie naviny

Kitaj spadziajecca, što Biełaruś i Polšča vyrašać kanflikt biez zakryćcia miažy12

ZŠA aficyjna ŭnieśli Biełaruś u śpis dziaržaŭ — sponsaraŭ handlu ludźmi4

Marharyta Laŭčuk znajšła, jak vyrašyć prablemy z prysudam u Biełarusi6

MKS vydaŭ ordary na aryšt Siarhieja Šajhu i Valeryja Hierasimava11

Turma budučyni. Navukoviec prapanavaŭ chutki sposab pieravychavańnia złačyncaŭ — dać adčuć pakuty ich achviar4

Školnica ź Minska maje 400 bałaŭ dla pastupleńnia2

«Vielmi składana zrazumieć, što jość dźvie praŭdy». Litoŭski historyk pra «Pahoniu» i spadčynu VKŁ 45

Kletka ŭ žanočaj kałonii. Što heta takoje i jakija normy parušaje?1

Daradcy Trampa padali płan spynieńnia vajny Rasii suprać Ukrainy26

bolš čytanych navin
bolš łajkanych navin

Namieśnik Cichanoŭskaj Valer Kavaleŭski pakinuŭ pasadu

Namieśnik Cichanoŭskaj Valer Kavaleŭski pakinuŭ pasadu

Hałoŭnaje
Usie naviny →