Usiaho patrochu1515

Były hiendyrektar Google zajaviŭ, što «dystancyjniki» — heta biedstva sučasnych kampanij. Vybuchnuŭ skandał

U čas sustrečy sa studentami Stenfardskaha ŭniviersiteta były hiendyrektar karparacyi Google Eryk Šmit mocna raskrytykavaŭ prychilnikaŭ addalenaj pracy i abvinavaciŭ ich amal va ŭsich niaščaściach Google i inšych sučasnych kampanij. Hetaja pramova aburyła mnohich.

Były hiendyrektar karparacyi Google Eryk Šmit. Fota: Susan Walsh / AP

Pa słovach byłoha kiraŭnika Google Eryka Šmita, budučyja ŭładalniki biznesaŭ i kampanij pavinny zabaranić svaim supracoŭnikam pracavać z domu, kab mieć lepšyja, čym u kankurentaŭ pakazčyki, piša vydańnie Fortune.

Hetaja dumka była ahučana Šmitam u adkaz na pytańnie studentaŭ Stenfardskaha ŭniviersiteta, čamu karparacyja Google pry ŭsich jaje resursach i mahčymaściach u halinie štučnaha intelektu sastupaje takim nievialikim kampanijam, jak OpenAI (stvaralnica suśvietna viadomaj niejrasietki ChatGPT).

«Google vyrašyła, što bałans asabistaha i prafiesijnaha žyćcia razam z mahčymaściu pajści z pracy krychu raniej i pracavać z domu važniejšyja za pieramohu. A pryčyna, čamu startapy bolš efiektyŭnyja, mienavita ŭ tym, što ludzi tam pracujuć jak šalonyja.

Nie chaču padacca vam rezkim, ale fakt zastajecca faktam: kali vy skončycie ŭniviersitet i zachočacie zasnavać svaju kampaniju, jakaja budzie dobra kankuravać ź inšymi startapami, to vy nie dazvolicie supracoŭnikam pracavać addalena z domu i prychodzić na pracu ŭsiaho adzin raz na tydzień», — paraiŭ studentam Stenfarda były hiendyrektar karparacyi Google Eryk Šmit.

Krytyčnyja zajavy biznesmiena tranślavalisia na YouTube administracyjaj Stenfardskaha ŭniviersiteta (videa sabrała amal paŭtara miljonaŭ prahladaŭ), ale praź nievialiki čas z-za masavaha abureńnia ludziej u kamientarach pad videa pramova Eryka Šmita była vydalenaja z płatformy.

Adnak jaje poŭnaja rasšyfroŭka na anhlijskaj movie była zachavanaja karystalnikami partała Github.

Sam Šmit potym vybačyŭsia za svaju pramovu ŭ Stenfardzie i padkreśliŭ, što škaduje pra skazanyja im abrazy ŭ adras «dystancyjnikaŭ».

Kamientary15

  • Biźnies
    18.08.2024
    Usio pravilna jon skazaŭ «kali vy skončycie ŭniviersitet i zachočacie zasnavać svaju kampaniju, jakaja budzie dobra kankuravać ź inšymi startapami, to vy nie dazvolicie supracoŭnikam pracavać addalena z domu i prychodzić na pracu ŭsiaho adzin raz na tydzień».
  • Eks-ajtišnik
    18.08.2024
    Tipikał pohonŝik na amierikanskoj halerie. Chotia, v epam, naprimier, nie było takoho. Dažie do kovida spokojno možno było nie prichodiť v ofis v Minskie, rabotať iz doma (nie sprašivaja razriešienija u PMa/riesurśnika) i nikto tiebie ničie by nie sdiełał, jeśli chorošo rabotaješ, koniečno. A vot vo vriemia koronavirusa mnohije ofisnyje chomiaki stali pinať bołt na udalonkie, potom jeŝio i riełokiejtnuliś + byli na udalonkie. Eto vobŝie užas. Był v to vriemia timlidom, normalno rabotało mieńšie połoviny hriebcov. No vobŝie, sama po siebie udalonka v IT eto norm, inohda ludi dažie bolšie rabotajut tak, potomu čto niet razdielenija mieždu domom i rabotoj. Niekotoryje i v 23:00, i pośle połnoči podklučajutsia i rabotajut, potomu čto spať nievozmožno poroj, mozh nie otklučajetsia ot zadač
  • jami
    18.08.2024
    Klasyka, kapitalist choča vysmaktać usie soki z pracaŭnikoŭ. Choča, kab jany pracavali na dziadziu "iak šalonyja".
    Nie, bacieńka, da chalery idzicie) Niama durnych, z takimi nahruzkami i pierapracoŭkami. Ludzi rodnych nia bačać tydniami i načujuć u ofisie, i ja nie tolki pra Huhł.

Jak skłałasia žyćcio vunderkinda z Žodzina, jaki ŭ 12 hadoŭ pastupiŭ u miedycynski ŭniviersitet?5

Jak skłałasia žyćcio vunderkinda z Žodzina, jaki ŭ 12 hadoŭ pastupiŭ u miedycynski ŭniviersitet?

Usie naviny →
Usie naviny

ARIP mianiaje praviły dostupu ŭ asabisty kabiniet

U Rasii dvoje dziaciej spalili viertalot3

Z 10 listapada biełarusy buduć zajazdžać u Jeŭrasajuz pa novych praviłach. Što źmienicca?2

Tejłar Śvift abviaściła, kaho padtrymaje na amierykanskich prezidenckich vybarach5

Charys: Pucin źjeŭ by Trampa na abied6

Pažarnyja patušyli pažar na bałocie Jelnia

Debaty Trampa i Charys. Hałoŭnaje11

180 rubloŭ za kiłahram, a smak jak u jełki: zdajecca, znajšlisia samyja darahija cukierki ŭ Minsku3

Ukrainski futbalist tak chacieŭ hulać u Biełarusi, što nielehalna pierapłyŭ pamiežnuju raku1

bolš čytanych navin
bolš łajkanych navin

Jak skłałasia žyćcio vunderkinda z Žodzina, jaki ŭ 12 hadoŭ pastupiŭ u miedycynski ŭniviersitet?5

Jak skłałasia žyćcio vunderkinda z Žodzina, jaki ŭ 12 hadoŭ pastupiŭ u miedycynski ŭniviersitet?

Hałoŭnaje
Usie naviny →