Hramadstva77

Akademija adukacyi da jubileju vyzvaleńnia Biełarusi praviadzie kanfierencyju pad nastalhičnaj nazvaj

Navukova-praktyčnaja kanfierencyja, jakuju płanujecca pravieści 24-25 červienia 2024 hoda na bazie Akademii adukacyi, budzie nasić nazvu «Rola Kamunistyčnaj partyi Savieckaha Sajuza ŭ pieramozie savieckaha naroda ŭ Vialikaj Ajčynnaj vajnie».

Akademija adukacyi. Fota: Jandeks.Karty

U savieckija časy mierapryjemstvy z padobnymi nazvami byli spravaj budzionnaj, a voś u postsaviecki pieryjad, choć sama kanceptualnaja asnova aficyjoznaj pamiaci pra vajnu zastavałasia toj ža samaj, akcenty rabilisia ŭsio ž krychu inšyja. Ciapier ža, jak vyhladaje, fantazija arhanizataraŭ kanfierencyj takoha kštałtu vyčarpałasia. 

Metaj praviadzieńnia kanfierencyi paznačajecca

«farmiravańnie i raźvićcio histaryčnaj pamiaci ab roli Kamunistyčnaj partyi Savieckaha Sajuza, Kamunistyčnaj partyi Biełarusi ŭ pieramozie savieckaha naroda nad fašyzmam u hady Vialikaj Ajčynnaj vajny; vyklučeńnie falsifikacyi historyi i zamoŭčvańnia roli VKP(b), KP(b)B u pieramozie nad fašysckaj Hiermanijaj».

Kamientary7

  • Nacdem
    21.06.2024
    Kamunizm budzie źniščany!
  • okop łukašienko
    21.06.2024
    Prostitie, no, to, čto vytvoriajet sistiema łukašienko, očień pochožie na kakuju-to bieskoniečnuju šizofrieniju v masštabie Biełarusi.
     Ni łukašienko, ni jeho sistiema nie mohut i nie v sostojanii, śvierstať prohnoz raźvitija strany chotia by na hod, a vot pierienos prošłoho v nastojaŝieje, prosto priot okieanskim potokom. Ono poniatno, prošłoje rassmatrivajemo, prošłoje izučieno, prošłoje podchodit dla trudovoho, niŝieho koncłahieria s uzakoniennym biezzakonijem, kotoryj postroił łukašienko, a vot dla sozdanija prohrammy raźvitija strany na buduŝieje, chotia by na hod, niet ni žiełanija, ni znanii, ni obrazovanija, ni sriedstv, vsie pomniat obieŝałki łukašienko, 20 letniej davnosti, sriedniej zarpłaty v 1500 dołłarov, 1700 dołłarov, a voz i nynie tam.
     Diešievle i proŝie zahnať v niŝieje prošłoje, bieź pierśpiektiv raźvitija i nadiežd na normalnuju žizń, da v russkij okop zachvatničieskoj vojny. Vot na eto, i łukašienko, i jeho sistiema sposobny i horazdy, tiem boleje, čto takoj podchod sochraniajet niezakonno zachvačiennuju vłasť łukašienkom i śvierch baryši obsłuživajuŝich sistiemu i jeho niezakonnuju vłasť.
  • Vyzvaleńnie Biełarusi?
    21.06.2024
    A kali jano było? Moža ŭ 1939… kali departavali i rasstralali ŭ Katyni na paru z palakami? Ci moža ŭ 1944 kali razbambili kožnuju čaćviortuju chatu i źniščyli kožnaha treciaha? Ci paśla 1945 kali kali ad mapy Biełarusi zastaŭsia fihavy list? Chto padkaža kali vyzvalili Biełaruś? Ci ŭ 1994 hodzie kali Biełaruś "vyzvalili" ad Kanstytucyi?... Ja zabłytaŭsia ŭ ličbach... Nu kali vyzvalili Biełaruś i biełarusy atrymali na rešcie prava na svaju Świenta Ziemia?

Takarčuk: Moža, za Jahorava prahałasavać, jaki budzie Łukašenku nohi całavać? Jazyki paadryvać by hetym hałasunam7

Takarčuk: Moža, za Jahorava prahałasavać, jaki budzie Łukašenku nohi całavać? Jazyki paadryvać by hetym hałasunam

Usie naviny →
Usie naviny

Bałkuniec pierakonvaje, što praz pamiłavańnie vychodziać ludzi vyklučna ź jaho humanitarnaha śpisu13

Čatyry hady tamu zatrymali Maryju Kaleśnikavu3

Jakaja abstanoŭka na vyjeździe ź Biełarusi ranicaj u subotu?

Sałat z harbuzom i nutam — recept2

Tur ź Minska za $9000 na siamju, z Polščy — za $1000. Biełaruski raskazali, jak sioleta adpačyvałasia ŭ Turcyi22

Šakucin zalacieŭ minimum na $40 miljonaŭ12

Pa pamiłavańni vyjšaŭ na volu palitviazień Ivan Kaško

Pad Maskvoj mocna zaharełasia čyhunačnaje depo1

Dzieci pad Hrodnam hulajuć u niebiaśpiečnyja hulni

bolš čytanych navin
bolš łajkanych navin

Takarčuk: Moža, za Jahorava prahałasavać, jaki budzie Łukašenku nohi całavać? Jazyki paadryvać by hetym hałasunam7

Takarčuk: Moža, za Jahorava prahałasavać, jaki budzie Łukašenku nohi całavać? Jazyki paadryvać by hetym hałasunam

Hałoŭnaje
Usie naviny →